Relatii Clienti

Garantiile produselor
Produsele cumparate prin intermediul site-ului centrale-arca.com.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului. Garantia produselor Arca este valabila de la data livrarii.
Date personale
Informatiile utilizatorilor site-ului www.centrale-arca.com.ro vor putea fi folosite pentru comunicari comerciale din partea HIT REAL CONSULTING S.R.L. sau de catre partenerii acestuia.
Declinarea responsabilitatii
Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele aflate pe site-urile producatorilor. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, Societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.
Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
Cum cumpar?
Pentru detalii privind comanda, termenul si modalitatea de livrare, precum si modalitatea de plata va rugam sa ne contactati

T.V.A.
Preturile de pe site-ul www.centrale-arca.com.ro sunt exprimate in RON si includ T.V.A.
Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI centrale-buderus.com.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL centrale-arca.com.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI centrale-arca.com.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
centrale-arca.com.ro, HIT REAL CONSULTING