Centrala termica condensatie Arca Pixelfast FC 25 SUN

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Preţ normal: 5.087,84 RON

Preţ special: 4.399,00 RON

Availability: Stoc terminat

Vizualizare generală rapidă

O centrala termica capabila sa gestioneze in mod direct acumularea de apa preincalzita de catre o sursa solara sau de catre o sursa pe biomase granulare. Ea se diferentiaza de centrala murala traditionala prin grupul hidraulic inovativ in care este integrata o supapa de amestec cu trei cai, motorizata si prin partea electronica suplimentara capabila sa gestioneze o sursa de caldura externa.

Pentru a vizualiza documentatia tehnica completa a centralei termice murale cu functionare in condensatie / condensare Arca Pixelfast FC25 SUN dati click aici


Kitul de evacuare gaze arse(Dn60/100) nu este inclus, cost suplimentar 160 RON. Se mai poate comanda si un set de duze GPL, cost suplimentar - 250 RON.

Date tehnice:
Putere utila maxima: 26,9KW
Masa: 47Kg
Dimensiuni: 880x450x360 mm
Presiune maxima de lucru: 3bar
Consum maxim de gaz metan: 2,64mc/h
Consum electric: 150W
Racorduri tur/retur: 3/4"
Racorduri alimentare gaz: 3/4"
Racorduri a.c.m.: 3/4"
Racord cos de fum coaxial: 60/100mm
Randament ridicat: 108,7 %

Garantie 2 ani

Comanda acum prin telefon:
0721908118

Centrala termica condensatie Arca Pixelfast FC 25 SUN

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

Detalii

Patru stele de eficienta ( omologare CE 92/42);
Dimensiuni reduse: 880x450x360 mm;
Tablou digital cu autodiagnosticare si memorie;
Protectie antiinghet si antiblocare;
Solutie constructiva inovatoare - Schimbatorul primar realizat din Cu este monoflux si are rol de prevenire a fenomenelor de astupare cu reziduri si rupturi datorate supraincalzirii. Schimbatorul secundar in condensatie este realizat din aliaj de Al si are rolul de a reduce pierderile de sarcina in instalatia hidraulica. Grosimea mare a acestuia ii confera o rezistenta crescuta contra coroziunii la condens. Silentioasa - Ventilatorul din aluminiu cu o fabricatie speciala si pompa high quality Grundfos, confera acestui produs silentiozitate. Randament - Functionalitatea centralei care ajunge la minimum de consum de gaz la temperaturi sub 55 °C. Randamentul poate ajunge pana la 108,66%. Tehnologie digitala cu autodiagnosticare si memorie persistenta - Administrarea centralei, controlul, reglarea, autodiagnosticarea si masurile de siguranta sunt asigurate de o singura placa digitala de ultima generatie care vizualizeaza pe un ecran iluminat din spate toate functiunile centralei termice, ce sunt controlate cu ajutorul unui microprocesor.

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.